Tilauslennot

Primera Air tarjoaa yksityisiä ryhmämatkoja ja kokonaisia tilauslentoja moderneilla lentokoneillaan. Yhtiö käyttää Boeing 737-700- (148 paikkaa) ja Boeing 737-800-koneita (189 paikkaa).

Täytä kaikki pakolliset kentät.
Sähköpostiosoite on väärin
Puhelinnumero on väärin

Tilauslennon varaaminenLÄHETÄ

Kiitos, viestisi on lähetetty!

Vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa. Tämä onyhteystietosivumme , jos sinulla on muita kysymyksiä.

Palvelu ei ole juuri nyt saatavilla

Yritä myöhemmin uudelleen tai kokeile ottaa yhteyttä puhelimitse

Primera Air noudattaa korkeimpia lentoliikenne- ja palvelustandardeja eikä jätä yhtäkään yksityiskohtaa huomiotta. Asiakkaamme ilahtuvatkin palvelun ja mukavuuden tasosta niin ennen lentoa, sen aikana kuin sen jälkeenkin.

Reagointivalmius: Vastaus 24 tunnin kuluessa mihin tahansa viestiin.

Luotettavuus: Olemme sitoutuneet tarjoamaan saumattomia toimintapalveluita asiakkaillemme.

Keskittyminen yksityiskohtiin: Erillinen tilauslentojen manageri on tukenasi lentosi suhteen ympäri vuorokauden ja viikon jokaisena päivänä.

Helppous ja yksityisyys: VIP-vieraat, urheilujoukkueet, kannustinmatkat, armeijan tilauslennot... Nämä ovat muutamia esimerkkejä laajasta tilauslentojen portfoliostamme. Tiedämme, miten asioista tehdään helppoja ja nautinnollisia, oli kyse sitten lähtöselvityksestä, turvallisuustarkastuksista tai itse lennosta.

Asiakaskeskeisyys: Asiakas on meille tärkein, joten pyrimme siihen, että kokemuksesi kanssamme olisi täydellinen. Varmistamme, että se myös on.

Mukautetut palvelut: Gourmet-ruokaa, erityisavustusta tai yksityinen matka?

Sinä päätät, me toteutamme.