Usein kysytyt kysymykset

Tarkista matkustusluokkasi vahvistuksestasi. Saat lisätietoja jokaisen matkustusluokan lisäominaisuuksista täältä.

Se riippuu siitä, missä matkustusluokassa varauksesi on. Tarkista matkustusluokkasi vahvistuksestasi. Saat lisätietoja jokaisen matkustusluokan lisäominaisuuksista täältä.

Tarkista varausvahvistuksesi. Kaikki varaukseesi liittyvät nimikkeet näkyvät vahvistuksessasi. Jos varauksessasi ei lue ”matkatavarat 23 kg”, varaukseen kuuluvat pelkät 10 kg:n käsimatkatavarat. Voit kuitenkin ostaa lisämatkatavaroita ja muita lisäominaisuuksia, kuten istumapaikkojen varauksen, varauksen hallinnassa. Kirjaudu sisään käyttämällä varausnumeroasi ja salasanaasi.

Mene varausten hallintaan

Voit varata kaikki lisäominaisuudet varausten hallinnointisivulla. Kirjaudu sisään antamalla varausnumerosi (matkanjärjestäjäsi antaa sinulle 6-numeroisen luvun) ja sukunimesi.

Mene varausten hallintaan

Lipussa näkyvän etunimen (useampien etunimien) ja sukunimen tulisi olla täsmälleen samat kuin viranomaisten myöntämässä henkilötodistuksessa. Vastaat siitä, että syötät nimen oikein varausta tehdessäsi. Tarkista nimet aina huolellisesti, ennen kuin ostat liput. Jos varaat lippuja jollekulle muulle, kysy tarkasti, kuinka hänen nimensä on kirjoitettu henkilötodistukseen. Lasten ja sylilasten syntymäpäivä on kerrottava täsmällisesti.

Lipussa on pakko olla etunimi ja sukunimi; jos etunimiä on useampi, ne voi ilmoittaa halutessaan. Jos et ole ilmoittanut muita etunimiäsi eivätkä ne näy lipussa, asia on kunnossa. Matkustajat, joiden muita etunimiä ei ole kerrottu, pääsevät koneeseen. Jos matkustaja kuitenkin haluaa lisätä muut etunimensä lippuun, ne voi lisätä palvelukeskuksessa vain voimassa olevien lippusääntöjen ja -maksujen mukaisesti.

Jos virhe on pieni (esim. sukunimi on muodossa ”Mäkilä” eikä ”Mäkelä”), asiasta ei tarvitse olla huolissaan. Suuret nimenmuutokset, jotka näyttävät siltä kuin lippu olisi siirretty matkustajalta toiselle, ovat kiellettyjä. Ne saa tehdä vain lippusääntöjä noudattaen. Korjaukset ovat sallittuja, jos pystyt todistamaan nimen muuttuneen laillisesti, esimerkiksi avioliiton takia.