Matkainfo

Matkatavarat

Vähin matkatavaroin matkustaminen on ihanteellista, muttei aina realistista. Paras neuvomme maksujen välttämiseen on pakata mahdollisimman tehokkaasti ja selvittää, mistä hinta koostuu. Jos tiedät ylittäväsi sallitun tavaramäärän, löydät täältä kaiken mahdollisen tiedon määristä, ylimääräisistä maksuista ja rajoituksista.

 

Käsimatkatavarat

Jokaisella Primera Airin matkustajalla voi olla 1 käsimatkatavara ja 1 pieni henkilökohtainen esine seuraavien ehtojen mukaan:

Hand Baggage

  • Yksi laukku 54 x 45 x 25 cm
  • Yksi pieni esine, enintään 25 x 33 x 20 cm
  • Molempien käsimatkatavaroiden suurin sallittu yhteenlaskettu paino on 10 kg

Huomautus: Mikäli matkustamossa ei ole tilaa ja tietyillä lennoilla käsimatkatavarasi kirjataan sisään ilmaiseksi (ja voit noutaa tavarasi miltä tahansa matkatavaroiden luovutusalueelta lentokentällä, jolle olet saapunut).

Jos matkustat sylivauvan kanssa, saat ottaa mukaan myös:

  • Yhden standardikokoisen laukun vauvan mukavuuteen ja hoitamiseen tarvittaville tavaroille.
  • Vauvan kantokori tai lastenvaunut korkeintaan 6-vuotiaalle lapselle voidaan ottaa mukaan ilmaiseksi.
  • Näitä tavaroita voi käyttää lentokoneeseen siirtymiseen asti, minkä jälkeen ne lastataan normaalisti lentokoneen säilytystiloihin.

Huomautus: Billundin lentokentällä (Tanskassa) lastenrattaat on kirjattava matkatavaroihin. 

 

Kirjatut matkatavarat

Varattu suoraan Primera Airilta:
Maksua kirjatusta matkatavaran määrästä ei ole sisällytetty matkalipun hintaan.
Voit lisätä kirjatun matkatavaran määrää maksusta verkkosivuillamme. Jokainen laukku voi painaa korkeintaan 23 kg.
Jokainen matkustaja voi ostaa tilaa vain kahdelle kirjatulle laukulle.
Tarkista maksuhinnastostamme yksityiskohdat matkatavaroidesi maksut.

 

Kirjattuihin tavaroihin lasketaan mukaan kaikki ne lähtöselvityksessä ilmoittamasi tavarat, jotka me otamme hoitaaksemme. Jokaiseen matkalaukkuun kiinnitetään tunniste. Saat jokaisesta matkatavarasta erillisen kuitin. Kirjatut matkatavarat siirretään lentokoneen ruumaan.

Kirjattua matkatavaraa voidaan lisätä varaukseen Varausten hallinnassa alkuperäisen varauksen tekemisen jälkeen vielä kaksi tuntia ennen lennon aikataulun mukaista lähtöaikaa. Kirjattujen matkatavaroiden maksut veloitetaan matkustajakohtaisesti yksisuuntaista lentoa kohden. Korkeammat matkatavaramaksut ovat voimassa, jos kirjatut matkatavarat on ostettu lentokentältä.

Primera Air varaa itselleen oikeuden olla korvaamatta vahingoittuneita matkatavaroita tai erityisvälineitä, joita ei ollut pakattu asianmukaisesti.

 

Ylimääräiset matkatavarat

Jokainen matkustaja, joka ylittää henkilökohtaisen sallitun matkatavaran määrän joutuu maksamaan ylimääräisistä matkatavaroista lentokentällä.

Lisätietoa maksuhinnastossamme.